12096464_1250643611627068_7582944958709888450_n

Hachi Luleå ( Sushi&te I Luleå

Kojis Sushi&Te har funnits många år i Luleå och har öppnat i flera orter i Norrbotten. På Sushi & Te serveras vi högklassig sushi med japanska råvaror som har blivit populärt hos luleborna. När Koji öppnade första sushirestaurangen på Stationsgatan 29 var målet att han skulle bara ha takeaway på sushi, något som blev väldigt populärt och som har lett till expandering. 

En av Kojis anställda sedan 2007 tog över verksamheten sommaren 2015 för att fortsätta med sushiutvecklingen. Verksamheten bytte namn till Sushi & Te i Luleå, och har nu flyttat till nya lokaler med mer fokus på att kunna äta på plats, nya restaurangen ligger på Stationsgatan 27, inte så långt ifrån det gamla stället. 

Hej alla kära gäster från Luleå och hela Norrbotten! Vi på sushi & te i Luleå har nu bytt namn till HACHI Luleå med vår nya designlogotyp och är nu inne i en process med att utveckla konceptet och fler nyheter kommer komma under sommaren & hösten. Ni är alla välkomna till HACHI LULEÅ för att uppleva en japansk matupplevelse där vi serverar sushi, poké bowl samt ramen ( nudelsoppa ) Vi erbjuder även finare sushi middagar som ni kan avnjuta tillsammans med familj och vänner. Självklart har vi även alkoholtillstånd. Hos oss finner ni ett brett sortiment av japansk öl, whiskey, vin och sake. Vi på Hachi Luleå har redan många års erfarenhet av sushi och nu under sommaren så kommer vi att satsa på att utveckla våran ramen nudelsoppa med nya smaker. Vi kommer hålla semesterstängt 20 juni till 14 juli.